Da li je moguce promijenit spol? – Islam Blogger

Da li je moguce promijenit spol? Naravno da nije moguce i da se tome protivi islam. Razlog ovog pisanja je trend tzv. promjene spola sto je moguce vidjeti u medijima.

Dodje muskarac i hoce da je zena ili obratno dodje zena i hoce da je muskarac i zele da mijenjaju Allahovo stvaranje koji je to tezak grijeh.

Muskarac osakati muske genitalije i ukloni ih zatim ugradi silikonske grudi kao neka pjevacica ili uzima hormonalne tablete zenske pa mu grudi nabojalu a dlake po tijelu se smanje od zenskih hormona (tableta) i nasmika se ,stavi periku (ili pusti kosu) i obuce zensku odjecu i tvrdi da je zena.
Estagfirullah , pa ne postaje se tako zena a kako ce roditi bebu kao zenski spol.

Isti slucaj, dodje zena i zeli da je muskarac i osakati genitalije zenske kao i grudi, uzme muske hormone (tablete) i dlake joj krenu rasti , skrati kosu , obuce musku odjecu i tvrdi da je muskarac pa nek napravi bebu ako je muski spol.

Sigurno se pitate sto pisem o ovakvim gadostima ? Treba o svemu govoriti i mozda bas ti nastrani shvate da trebaju biti onako kako ih je Allah stvorio rodjenjem dal musko ili zensko.

Allahov Poslanik sallallahu alejhi ve sellem je prokleo muskarce koje oponasaju zene i prokleo zene koje oponasaju muskarce. (Hadis)

Cuvajte se da vas Poslanik proklinje jer koga Poslanik proklinje tog i proklinje Allah jer duznost Allahovog Poslanika je da dostavi objavu od Allaha dzele sanuhu.

Svi se mi kao bebe rodimo normalni , prirodno zatim nas drustvo nacini pogresnim i neprirodnim ili roditelji koji nas zanemare u ranom djetinjstvu ili nas pogresno odgajaju. Kaze Allahov Poslanik da se svako radja u prirodnoj (fitri) vjeri , pa ga roditelji ucine krscaninom, zidovom ili vatropoklonikom (Hadis) sto znaci i ovaj slucaj u drustvu je krivo samo drustvo ili roditelji ako nas zanemare u duhovnom smislu tokom ranog dijetinjstva pa tragamo ljubav na pogresan nacin.

Vratimo se na pocetak teme?
Da li je moguce promijenit spol?. Odgovor je NE jer uvijek muski DNK je XY a zenski je XX, sta god da uradimo sa vanjstinom jer unutra smo spol koji smo rodjeni. I to je isto kao sto su svi ljudi prirodno vjernici , imaju sklonost ka islamu, ali izvrtanjem istine i prikrivanjem stvarnosti su nevjernici.
Kad smo ovo lijepo shvatili onda se i ponasajmo i oblacimo u skladu svoga spola.

Priprema: Islam Blogger

1 komentar

  1. Nije moguće promijeniti spol, ali jeste rod. Nema ništa nenormalnog ni gadljivog u tome što se neko rodi ko npr žena u tijelu muškarca. Možeš samo bit suosjećajan prema njoj jer ima takvu nesreću, ali da je to bolest, nije. Jednostavno, postoje dvi stvari, spol i rod, i one se nekad ne poklapaju. A to šta religija, bilo koja, kaže o tome je irelevantno. I kako znaš da se niko ne rodije tako nego ga time učini društvo il odgoj? Tu tvrdnju je nemoguće dokazat.

Komentariši